facebook tracking
Avdelning

Baggetorps gruppboende

Connect

Allmänt om boendet

Baggetorps gruppboende erbjuder dig ett stillsamt och lugnt boende i en trygg miljö. Boendet består av sex nybyggda och moderna två rums lägenheter på 56 kvm, där du själv står på hyreskontraktet. I samma byggnad finns det gemensamhetsutrymmen samt personallägenhet där personalen finns tillgänglig dygnet runt. Boendet omges av skön natur med en egen fruktträdgård.

Vi ser hela människan och vill genom en strukturerad vardag skapa förutsättningar för individen att utveckla sin självständighet. En individuell handlingsplan upprättas i samarbete med handläggare, personal på boendet samt den boende, för att möta upp den boendes specifika behov samt önskemål.  Denna följs upp och revideras kontinuerligt.

Personalen på boendet har alla relevant utbildning för verksamheten och tidigare erfarenhet av liknande verksamheter.

Fritiden

För oss är fritiden en viktig del i de boendes liv. En fritid berikad med de aktiviteter som den boende önskar är något som ska vara en självklarhet för oss. Personalen kommer att finnas till hands för att hjälpa till med att genomföra den enskildes val av aktiviteter. Då baggetorp ligger i en skön natur finns goda möjligheter till olika utomhusaktiviteter såsom, promenader, löpning eller cykling. I närområdet finns en sjö med både bad- och fiske möjligheter.

Det finns även goda förutsättningar att enkelt ta sig in till Katrineholm eller Vingåker där utbudet av olika sportaktiviteter eller andra kulturella aktiviteter är stort. I Katrineholm finns Backavallen Sportcentrum med bad och – sportanläggningar. I anslutning till detta ligger även en ishall.

Hos oss finns en plats för alla

Vår vision på Jobbex är att det hos oss ska finnas en plats för alla.

För att skapa en plats för alla, krävs det att alla våra medarbetare på Jobbex skapar möjligheter och ger förutsättningar till att utvecklas efter varje individs förmåga, behov och önskemål. Detta sätter vi alltid i fokus i vårat arbetssätt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor