facebook tracking
Avdelning

Flens serviceboende

Connect

Allmänt om boendet

Rundan består av sex omöblerade lägenheter, samt en samlingslägenhet. Hos oss bor man med eget hyreskontrakt.

Lägenheterna är rymliga tvårummare med kök, litet kontor och ett jourrum till personalen. Här finns alltid möjlighet att samlas för gemensamma aktiviteter, personal finns tillgängligt dygnet runt.

En individuell handlingsplan utformad i samarbete mellan den boende, personal på Rundan samt handläggare, gör att det från början finns en överenskommelse vilka insatser som behövs från personalens sida. Insatserna kommer att följas upp med jämna mellanrum för att få så bra kvalité som möjligt i boendet.

Vår personal har samtliga relevant utbildning för verksamheten. Föreståndaren har stor erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, både som handledare i liknande verksamheter och som lärare i ämnet.

Fritiden

För oss på Rundan är en kvalitativ fritid en självklarhet. Vi finns med om det behövs och stöttar när den boende vill prova på någon aktivitet. I Flen finns det goda möjligheter att vara aktiv, det finns fina naturområden för t.ex. promenader, vandring, cykelturer och kanotpaddling. En bit utanför Flen finns golfbana, Stenhammarslott med naturreservat och Yxtaholms slott med ridskola. Runt om Flen finns det många små sjöar med möjlighet till fiske och bad. När det inte är badsäsong finns Hammarvallens sport- och badanläggning där det finns möjlighet till inomhusaktiviteter. Vid sporthallen finns även en fin ishall.

De aktiviteter som utförs idag bland dem som bor på Rundan är bland annat bowling, golf, gymträning, långpromenader, slalom och teatergrupp.

Hos oss finns en plats för alla

Vår vision på Jobbex är att det hos oss ska finnas en plats för alla.

För att skapa en plats för alla, krävs det att alla våra medarbetare på Jobbex skapar möjligheter och ger förutsättningar till att utvecklas efter varje individs förmåga, behov och önskemål. Detta sätter vi alltid i fokus i vårat arbetssätt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor